Nieuws

Solid dealer van Putzmeister!

Op 1 juli 2020 wordt Solid Betontechniek B.V. importeur van Putzmeister Betonpompen in Nederland. Solid Betontechniek gaat de betonpompen, mixerpompen, stationair pompen en betonmixers van Putzmeister in Nederland verkopen.

 

Het Duitse bedrijf Putzmeister is in 1958 opgericht en is een van de wereld marktleiders in betonpompen en mortelmachines voor de bouw. Het assortiment van Putzmeister omvat kleine stationair aanhang pompen tot grote betonpompen met een mastbereik van 63 meter. Putzmeister ontwikkelt en produceert zelf de betonpompen in Aichtal, vlakbij Stuttgart. Haar onderdelenmagazijn is in een custom-free zone gelegen. Onderdelen kunnen snel, zonder tussenkomst van de douane, naar alle importeurs in de wereld gevlogen kunnen worden vanaf de nabij gelegen vliegvelden in Stuttgart en Frankfurt.

 

Solid Betontechniek is gespecialiseerd in producten om beton te produceren en te transporteren. Solid verkoopt en onderhoudt betonpompen, mixerpompen, stationair pompen, betonmixers en betoncentrales. Engineering en assambly is een belangrijk onderdeel van Solid Betontechniek BV. 

 

Solid Betontechniek heeft 4 vaste en 5 flexibele medewerkers met motor technische, mechanische en hydraulische achtergronden. De meeste monteurs hebben ervaring met het transporteren en verpompen van beton en het dagelijks schoonmaken van werkmaterieel in de betonsector. Solid Betontechniek beschikt over 5 service voertuigen met de benodigde laptops, CAN bus systemen en Putzmeister software.