Betoncentrales

Betoncentrales

Solid Betontechniek levert mengers en bouwt betoncentrales voor transportbeton en prefabindustrie. Het leverprogramma omvat kleine, mobiele en semi-mobiele centrales met een productiecapaciteit van 30 m3/uur en grote toren betoncentrales van 200 m3/uur met opslagcapaciteiten van toeslagstoffen voor meer dan 1.000 mbetonproductie.

Solid betontechniek werkt met een systeem van componenten, wardoor het eenvoudig is om verschillende combinaties van type betoncentrales met toeslagstoffenbunkers, cementsilo’s en kubelsystemen te combineren. Door deze “standaard” oplossingen is Solid Betontechniek in staat om snel en eenvoudig  betoncentrales te bouwen en te leveren.

De betonentrales zijn leverbaar inclusief KIWA/BMC-certificering, volgens de BRL 1801.

Voor revisies en/of uitbreidingen van betoncentrales kan Solid Betontechniek losse componenten zoals wegers, mengers, en toeslagstoffenbunkers leveren en installeren.

Solid Betontechniek is leverancier van het gepatenteerde CHTT systeem van C. Cuoghi. Bij dit mengsysteem wordt de productie van beton gescheiden in het produceren van een hoogwaardige cementpasta, wat daarna door de toeslagstoffen zand en grind wordt gemengd tot een zeer hoogwaardige beton. Binnen de regels van de BRL 1801 zijn hierbij charges tot 15 m3 mogelijk, waarbij aanzienlijk wordt bespaard op slijtage van de menger en het energieverbruik.

Aangezien de mogelijkheden hierbij divers zijn, verwijzen wij u voor informatie door naar de websites van onze leveranciers:

IMER Group

Cuoghi

Contactgegevens

 040 240 6240
  werkplaats@solid-betontechniek.com

Direct contact

 Dhr J. Cijffers
 06 – 53 40 30 55
 j.cijffers@solid-betontechniek.com

Adresgegevens

 Solid Betontechniek
 Rondven 13
626 PX Maarheeze